Logo-global

BMS

BMS

Cost mic, performanță optimizată

Orice clădire bine structurată dispune de un sistem de management sau BMS (Building Management System). Cu ajutorul acestui sistem, beneficiarii clădirilor pot controla mai ușor și mai rapid echipamentele și funcțiile clădirii, cum ar fi încălzirea, ventilația, aerul condiționat, iluminatul și orice alte sisteme de control și securitate. 

Avantajul principal al unui sistem BMS îl reprezintă optimizarea performanței clădirii și reducerea consumului de energie. Pentru acest lucru, echipa Global Technical Systems oferă servicii complete, de la simpla automatizare pentru controlul temperaturii apei dintr-un boiler, până la sisteme integrate de control pentru proiecte mai complexe.

În plus, pentru domeniul industrial, echipa Global Technical Systems deține atestat INSEMEX, putând efectua lucrări de proiectare, execuție și service pentru sisteme și echipamente ce funcționează în medii cu pericol de explozie. 

În colaborare cu Emerson Process Management, principalul nostru furnizor pentru automatizări industriale, punem la dispoziție servicii de:

  • Implementare sisteme complexe de automatizare în industria chimică și petrochimică
  • Instalare sisteme de automatizare și gestiune a tranzacțiilor pentru depozite de carburant (benzină, motorină, GPL)
  • Execuție tablouri de automatizare
  • Configurare și punere în funcțiune sisteme Delta V
Servicii

Serviciile pe care le oferim

Profesionalismul și seriozitatea sunt valorile după care ne ghidăm în toate serviciile oferite.

Energie Regenerabilă

Mentenanță & Service

contact

Cere o ofertă personalizată