Logo-global

Despre noi

Povestea noastră

Unul dintre cei mai mari integratori de tehnologie din România, compania Global Technical Systems a fost fondată în anul 2007 cu scopul de a oferi soluții complete de instalații MEP, sisteme BMS, Energie Regenerabilă, Mentenanță și Service.

Principalul nostru obiectiv este să aducem confortul în orice spațiu, fie că vorbim despre spații rezidențiale, comerciale, industriale sau de birouri. Prin soluțiile pe care le oferim, ne dorim să atingem mereu cele mai înalte standarde ale calității serviciilor noastre. 

Echipa

Global Technical Systems se bucură de o echipă de specialiști în proiectarea, dezvoltarea și implementarea sistemelor necesare oricărei clădiri. Încă din faza de proiect, inginerii noștri colaborează cu arhitecții, constructorii și cu ceilalți specialiști implicați, pentru a asigura funcționarea corectă și eficientă a tuturor instalațiilor și sistemelor unei clădiri.

Misiunea noastră

Ne propunem să contribuim, de la A la Z, la confortul și siguranța clădirilor.

Viziunea

Credem în comunitate și în puterea lui „împreună”, de aceea ne ghidăm întotdeauna activitatea și oferim servicii personalizate, în funcție de nevoile colaboratorilor noștri.

Valori

Integritate
Responsabilitate
Respect față de oameni și de mediul
înconjurător

Contact

Doriți să aflați mai multe despre noi ?